Nationale Hepatitis Dag 2016

Op dinsdag 1 november 2016 vond de 3e editie van de Nationale Hepatitis Dag plaats in de Beurs van Berlage. De bijeenkomst was met 374 deelnemers uit alle verschillende professionele achtergronden een enorm succes.

Kennisuitwisseling tussen verschillende disciplines was een belangrijke doelstelling van de Nationale Hepatitis Dag. Mede daarom worden alle presentaties gegeven tijdens de bijeenkomst online beschikbaar gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de plenaire sessies en plenaire symposia als webcast terug te kijken. Klik rechts op een van de buttons om naar de presentaties of webcasts te gaan.

We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun actieve deelname aan de bijeenkomst. Dankzij hun input was de bijeenkomst zeer succesvol.

Daarnaast bedanken we natuurlijk alle partners van de bijeenkomst voor hun ondersteuning van de Nationale Hepatitis Dag dit jaar. De Nationale Hepatitis Dag werd ondersteund door maar liefst 32 organisaties uit verschillende werkvelden die te maken hebben met hepatitis. Zonder hun toewijding en ondersteuning was de bijeenkomst niet mogelijk geweest.

Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren voor hun bijdrage aan de Nationale Hepatitis Dag. Zonder hun commitment is het organiseren van deze bijeenkomst niet mogelijk.

We hopen natuurlijk dat we u weer mogen verwelkomen tijdens de Nationale Hepatitis Dag in 2017 en houden u op de hoogte van de voortgang van deze bijeenkomst.