Nationale Hepatitis Dag 2017

De Nationale Hepatitis Dag 2017 vond plaats op 9 November 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was wederom een inspirerende dag. Hier vindt u de presentaties.

Kennisuitwisseling tussen verschillende disciplines was een belangrijke doelstelling van de Nationale Hepatitis Dag. Mede daarom worden alle presentaties gegeven tijdens de bijeenkomst online beschikbaar gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de plenaire sessies en plenaire symposia als webcast terug te kijken. Klik rechts op een van de buttons om naar de presentaties of webcasts te gaan.

We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun actieve deelname aan de bijeenkomst. Dankzij hun input was de bijeenkomst zeer succesvol.

Daarnaast bedanken we natuurlijk alle partners van de bijeenkomst voor hun ondersteuning van de Nationale Hepatitis Dag dit jaar. De Nationale Hepatitis Dag werd ondersteund door maar liefst 32 organisaties uit verschillende werkvelden die te maken hebben met hepatitis. Zonder hun toewijding en ondersteuning was de bijeenkomst niet mogelijk geweest.

Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Gilead, Abbvie en Cepheid voor hun bijdrage aan de Nationale Hepatitis Dag. 

We hopen natuurlijk dat we u weer mogen verwelkomen tijdens de Nationale Hepatitis Dag in 2018 en houden u op de hoogte van de voortgang van deze bijeenkomst.

 FotoWebsiteQuote